Dame

Vi er i gang igjen.

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 28. juli 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tirsdag 1. august på Vestmork.

Da er konkurranseformen ”ett fritt kast på hvert hull”. En veldig snill konkurranse, hvor vi kan benytte oss av frikastet hvor vi selv ønsker. Og det teller ikke på scoren!
Deretter går det slag i slag utover sommeren og høsten. Det er Mix-turnering på Østmork 4. og 5. august. Connecting Ladies på Østmork søndag 6. august med shot gun-start kl. 1000 – bare meld deg på!
Så prøver vi noe nytt: Vi spiller Østmork resten av august, hvor bare de ni første hullene teller den 15. ,  som om det var spill på Vestmork (du kan selvsagt gå 18 hull hvis du ønsker det).  8. august og 22. august er det vanlig eclectic-runde på Østmork over 18 hull.
Den 29. august har vi en liten samling med premieutdeling for alle rundene vi har gått på Østmork i sommer. Vi premierer de tre beste i hver turnering. I tillegg blir det trekkepremier blant alle deltakerne som er til stede.
På Østmork blir det som vanlig start kl. 12 og kl. 17 alle tirsdagene.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her