Dame

Golf og sånn

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 15. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En runde på Losby uten regn, med solstråler innimellom.

Tenk, det erfarte deltakerne på damedagen 8. august. Mye god golf ble det også.
 
Britt vant med 41 poeng. Ellers var det solid spill av Bjørg med 37 poeng, mens Nora og Anne-Merete spilte til 34 poeng på den svært våte banen. Som dessverre var skjemmet at masse dotter og tufser.  Ikke menneskelige, men svære jordlefser som  var slått opp og ikke lagt tilbake. Nora var ivrigst av alle damene (13 i tallet) med å legge tilbake oppslått torv. En forpliktelse vi alle har, men dessverre mange glemmer i farten.
 
Premiering
Vinnerne av turneringene på Østmork hittil i år har ennå ikke fått sine velfortjente gavekort. Det skal skje den 29. august, etter ni hull på Vestmork. Det blir også trekkepremier blant dem som er til stede. 
 
Byttedag
I tillegg blir det denne kvelden anledning til å ta med seg golfklær du ikke lenger bruker, men som ikke er utslitt. Undetegnede har flere skjorter som krympet veldig idet de ble tatt ut av posen. De er aldri brukt. Kankje du har noe også? Noe for stort, som passer meg? Vi kan bytte.
I tillegg er det foreslått at vi tar med oss golfkøller vi ikke lenger trenger. Men som kanskje andre har bruk for. Hva det skal koste,  avtaler dere selv.
 
Ni hull på Østmork
Tirsdag 15. august  blir det spill på Østmork (ikke Vestmork). Men denne gangen er det bare ni hull som teller. De som vil gå 18, kan gjøre det, men i konkurransen er det de første ni hullene som teller. Påmelding i Golfbox, som vanlig.

Velkommen!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her