Aksjonærfordeler i Losby Golfklubb

Som akjsonær i Losby Golfpark har du visse fordeler som andre golfspillere ikke har.

First Class Golf og Top Nordic Golf er to av de største:

First Class Golf
First Class Golf er et samarbeid mellom Losby, Miklagard, Hauger og Gamle Fredrikstad Golfklubb. Formålet med samarbeidet er å gi aksjonærene i klubbene merverdier av betydning!

FCG fordelene gir deg følgende greenfeesatser hos våre samarbeidsklubber i 2017:
Miklagard og Hauger; kr.325,-
Gamle Fredrikstad; kr.300,-

Disse prisene gjelder for alle tider utenom primetime: kl.09.00 – 13.00 lørdag og søndag.

FCG Invitational spilles fortsatt som en to-manns scramble. Vinnerne av hver turnering er sikret tur til Portugal, men i tillegg trekkes det også et lag fra hver klubb som får reise! Dette betyr at to lag fra hver turnering får være med på tur. Det vil være en deltakeravgift for turneringen, og en egenandel på turen til Portugal.

Top Nordic Golf

Gratis spill på Nordens beste baner
Fra 2017 er Losby Golfklubb medlem i Top Nordic Golf. Dette gir våre aksjonærer gratis spill på flere av Nordens beste baner:

Norge: Stavanger Golfklubb, Losby Golfklubb, Tyrifjord Golfklubb og Miklagard Golfklubb (vi spiller ikke gratis på de to siste).
Danmark: Silkeborg Ry Golfklubb, Esbjerg Golfklubb, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklubb.
Sverige: Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb og Vasatorps Golfklubb.
Estland: Estonian Golf & Country Club.

Se mer om Top Nordic Golf her.